lunes, 16 de octubre de 2017

TALLER EBENISTERIA


Ja fa gairebé un mes que estem fent el taller de fusta. Hem de fer, al llarg del trimestre, 4 treballs: 

1)uns estalvis pel sofà de casa.
2) un mànec per una bossa.
3)un puzle amb números.
4)uns jocs de fusta.

El primer treball  ha sigut el més fàcil: Hem hagut d’agafar un llistó  i anar fent peces d’1cm (30 peces) que després de polir i llimar hem enganxat en un full i ens queden uns estalvis per col·locar en el mànec de roba del nostre sofà i prendre un bon cafè amb llet.  Si volem el podrem decorar amb un “transfer”.










El segon treball ens va servir per aprendre a tallar ja que el mànec de la bossa té formes rodones. Vam agafar una fusta quadrada i va anar seguint un “motlle” fins tenir la forma del mànec ben definida.





Ara estem fent el puzle de números. (El tercer treball) És com un trencaclosques perquè la finalitat del joc es que s’han de col·locar els nombres del 0 al 9 en una fusta de manera que quedi un dibuix amb tot de quadrats petits. 







Per fer-ho hem tingut força feina a tallar, polir i llimar 50 peces i després anar formant els números. Encara ens queda pintar.

El quart treball serà el més laboriós ja que haurem de tallar moltes fetes per formar uns jocs. Ja us explicarem!!


Seguim endavant!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA A GIRONA

L'  Oussama el Ghannay i el Ferran Rusiñol ens expliquen la sortida al museu del cinema de Girona:  El dijous 4 d’ Octubre va...