viernes, 28 de septiembre de 2018

CURS 2018-19: COMENCEM!


Un nou curs...setembre ha arribat. Ens han parlat molt bé del projecte ACADA i ara som nosaltres...una nova promoció els que escrivim en aquest blog. Estem contents de formar part d'aquest projecte perquè ens ajudarà a superar el quart d'ESO. 

Ens agrada compartir coses amb altres noies i nois de diferents instituts doncs al EME (Escola Municipal d'Educació) que és on anem a fer els tallers...ens trobem amb gent del IES Vil.la Romana, Blancafort i Escola Sant Lluís.

Ens han agrupat en dos grups. Uns que anem al EME els dilluns i dimecres i fem pràctiques a les empreses dimarts i dijous...i l'altra grup va a fer tallers dimarts i dijous i a fer pràctiques dilluns i dimecres.


Hem començar dos tallers: Ebenisteria i Taller d'entorn. En el primer aprenem a fer petits objectes de fusta i en el taller d'entorn hem de pensar un treballa manual que després farem fer als nens i nenes de les escoles de sisè de primària de la Garriga.

Ja us anirem explicant...D’aquí pocs dies farem una sortida al museu del cinema de Girona.  Per començar a entendre el món del cinema ens han passat un vídeo i hem fet un zoòtrop...sabeu què és?....us mostrem imatges !!Es tracta de fer uns dibuixos i col·locar-los dins un tambor de fusta que fem girar...i al mirar per les ranures que hem fet amb una cartolina....sembla que el dibuix es mogui.......





No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA A GIRONA

L'  Oussama el Ghannay i el Ferran Rusiñol ens expliquen la sortida al museu del cinema de Girona:  El dijous 4 d’ Octubre va...